December 10, 2010

Just Married!

Saya sudah berkahwin~~

6 hari sudah. Lega rasa semua dah setel. Any info blh contact org2 yg saya dh listkan dalam Preparation Wedding #1 dan Preparation Wedding #2.

Sekarang saya online kat umah mentua. Ada lagi 2 hari sebelum masuk kerja di opis smula..tapi rasa cm nak smbung cuti la..hehe. Blh tak tuan pengarah?? Ala...blh la blh la~ pleaseeeee~~

Apa? Boleh? Yeay!! << harapan yg menggunung. hehe

Anyway, terima kasih semua yang telah sudi menghadirkan diri ke majlis perkahwinan dy & azam. Terutama kawan2 sekolah menengah TIGS, MRSM Mersing, UTP, officemate KPTMBP dan student2 kesayangan ku~

Special thanks to Sean a.k.a Khairul Anwardin (ex-UTPian) dan Muhammad Mudi & his wife dari UTP yang sudi datang ke majlis dy. ^^ Sorry belum dpt gambar lagi. Hehe.

Terima kasih juga pada adik2 dan family. (Of course la kan..hehe) Kepada Yusri (insyallah bakal adik ipar), Dayah (kawan Eqa), jiran2 dan sedara mara yang telah membantu menjayakan majlis ini. Love u all~ mmuah~

Mari kita tgk gambar sama2 ;)

Eternal Love

 MRSM Mersing + TIGS girls


[From left:Melyna Hani, Hilma, Farhana, Zuraidah, Ida Julaili, Amanina, Rumaizah.
Bottom: Syazwani Acturus, Amalina, Syazwani Sahar, Radin Nur Iftitah, and my cousin]


My best friend
[From left:Amanina, Rumaizah, Wani Sahar, Siti Hidayu. Hanee n Sazlyni dtg tapi blm dapat gmbar lagi sabar ya..hehe]




Current dan  Ex-Students

My Lovely Family

Main fotographer: Rahmat bin Ali. Additional fotographer: Iqbal dan Keri
Thank u semua~

Suka tak dengan gambar2 ni? Kalau suka leh contact dgn Abg Rahmat. Dia cover satu Malaysia! hehe.
email: jgd5115@yahoo.com
contact : 019-7100002


9 comments:

Nurdiana F said...

hee :) comel comel semua photonyaa :)

nizam aziz said...

wah.congrats miss :)

cactusitu said...

tahniah Puan Dyana :)

encHIx laNDax said...

congrats miss~semoga kekal ke akhir hayat~

RyuJi said...

tahniah yeee..

f a i z a h 's said...

canteknya baju nikah, baju sanding, pelamin sume mabeles.... gmba pn sgt2 gempak~! anyway tahniah~! mg berbahagia di dunia n akhirat...ameen

Puan nadxoxo said...

congrats dy! sorry tak dapat hadir. moga bahagia sokmo :)

Nismo BluebirD said...

selamat pengantin baru!!!semoga kekal hingaa anak dan cucu....

http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz rakan2...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

Amanda Eltiqaz said...

wah..terima kasih semua!!

Nad: takpa2. jaga si kecil tu baik2..hehe. smoga sihat2 slalu~ ^^

Related Posts with Thumbnails