March 23, 2012

SPM result

Congratulations to my dearest little youngest sister, Nur Atiqaz binti Leham~~!!

Dia dengan jayanya dan bangga dirinya (tambah2 je ni..haha) telah berjaya mendapat 8As 2Bs dalam SPM =D

Tahniah Iqah!



Saya tau dia dah berusaha bersungguh-sungguh untuk dapat result ni, although not as excellent as others who got straight 8As, but this is more than we expected. Walaupun kadang-kadang dia sampai sanggup tak ikut parents jalan2 sebab nak study, sampai kuar jerawat sebab hari-hari tak cukup tidur malam.. (tapi weekend dia tidur macam burung hantu daaa...) So worth it la all the hard work.  =)

Walaupun saya selalu dengki dia sebab tengok dia belajar beriya-iya, then cabar dia suh lawan result SPM kitaorang, then takutkan dia by telling her all the bad thing that will happen to her if she could not get good result, actually kitaorang saje je. The truth is we all can accept whatever result yang dia dapat sebab ktorang nampak her effort.

Good or poor result, she will always be our sister and we will help her. But before we can help her, we want to make sure SHE has to help herself by studying hard to achieve good result. Right?

Hope she can make good decision tentang universiti mana nak pergi dan which subject to take, for her own future.

We love you, Iqah~

p/s: cuma tahun ni takda melawat sekolah2 lagi..sebab saya dah berenti..hehehe



3 comments:

NeeQue ^o^ said...

Tahniah iqah!!!

zuraidin said...

Perrghhh... tak boleh blah ayat ni "p/s: cuma tahun ni takda melawat sekolah2 lagi..sebab saya dah berenti..hehehe" hari tu saya ke kota tinggi pergi 3 sekolah yg jauh dimata lagi jauh di hati...hahah... ...anyway tahniah, cerdik pandai sungguh semua. Untung cikgu leham. Nak mintak tips camna mak Dyane buat preparation sebelum exam, dulu pernah cerita kat saya, nak practice kat anak2 saya

baby lydia said...

salam knl n dya follower sini a...org btu phat k?

Related Posts with Thumbnails