May 17, 2008

Perjumpaan yang indah~

I met my bf last Wednesday (15/05/08) after plus minus 4 months...

Ini adalah perjumpaan yang indah..dan setiap kali perjumpaan pn adalah perjumpaan yang indah~~ (^_^)

Si dia baru abis universiti bln ni, will be graduating in August. I know i know, i rarely describe about him..okay now i tell u.. He is taking civil engineering in Universiti Sains Malaysia(USM). that's all thank u. haha

He is everything to me.. okay, wlaupun org kata tu cuma 'sweet phrase' to someone, and walaupun dia bkn la everything..sy ada family, rakan sekerja, kwn2 lain untuk hidup bersama, ada katil, teddy bear bla bla.. tp he's like pieces of puzzle that always completes my life, brings happiness and makes me feels like life is not a one way journey, there's a lot of other things i need to consider before i move on, and before i choose which path should i take.

So, utk hari tu si dia tiba di bus station bt pahat at 1038am. then kami gi ke BP Mall (shopping center). Then ktorg men bowling sesama..um..sbnrnya ni aktiviti baru yg kami buat bersama, so leh kata this is 2nd time we play bowling together masa date. Actually, sy tak pandai men langsung bowling ni..huhu...nk compare dgn dia..mmg tak setanding la tp sy suka sgt dgn support yg dia bg n wlaupun org kata bosan main bowling berdua je..lelagi dgn org yg tak tau men, tp sy seronok sgt~ tak tau la dia seronok ke tak..tp tak kisah la (^_^) [miss his smiles...huhu...]

Sblm ni, klau jmpa biasa mkn+window shopping+wayang. Tp kali ni tak. Kami men bowling then mkn then gi umah sy..then ktorng duk je kt umah lepak2 smbil tunggu parents sy balik...

kdg bkn tempat yg penting tp cmna kita create sweet memories dgn tmpat yg ada.. =) Klau dulu sy slalu pnat2 plan nk gi mana, pastu gi mana..cari tmpat yg selesa utk sama2. pastu bla tak brapa jd, sy dissappointed(yela...date plg2 3 bulan sekali..tiap kali date pn mcm first date.. =P) tp somehow, maybe dia tak perasan kot...sy blajar utk enjoy the sweet moment with whatever we have..sbb klau kita plan beriya pn, tak semestinya jd.. So skrg, wlaupun sy plan tp sy takdalah nk hope plan tu jd. Cuma planning tu just a guide supaya at least we know where to start.

Jd ptg tu, lpas parents sy balik around 530pm, kami borak2 then kul 615pm sy hntr dia balik ke bus station. Si dia balik ke jb smula pkul 730pm. Wlaupun sekejap, but I am really satisfied and berbunga2 smpi hari ni..hahaha~ Thanks dear for ur time, and for sweet treat..We'll meet again soon =)

p/s: oh ya..he gave me this song: Dua Hati Menjadi Satu

@))->-- See ya~ --<-((@

2 comments:

gajahchan said...

senyum slalu la nih ek..mau tido x lena..hehe~

byk gak perubahan ko nyer blog nih..aku rasa dah 2 bulan kot aku x jenguk..haha~

bkn mls nak jenguk cuma tenet dah xder kat kerteh..jadi aku lost contact ngan korg2 yg ada blog nih..hehe

just nak share jer la kot ngan ko, tp jgn kecik ati laks ek..ko dah hepi2 ngan azam..aku pun nak hepi2 ngan nad..hehe

smlm kitaorg wat bbq kat rumah mat(sg buloh)..ada la dlm 16 org budak batch kita + 2 org awek baru yg join skali. semua nih diorg plan pada ari jumaat lepas..kira nyer mengejut gak la diorg wat nih. aku kira bernasib baik sbb aku balik minggu nih sbb cuti 4 ari..jadi terjoin la skali ngan diorg nih.

ko susah ek nak dpt cuti? sbb aku igt dpt jumpa ko time majlis dilla kat tampin, negeri sembilan ari tuh. aku rasa dah lebih 8 bulan kot aku x jumpa ko skrg nih..last skali time grad kot..xder plan nak turun kl ke?

hehe~

Amanda Eltiqaz said...

sbnrnya..aku tak tau psal tarikh dila tu..aku tau citer pn dr blog nad..tu pn rasa dh trlepas,aku nk pegi pn tak dijemput..segan laks..hehe..

Aku kn kira invisible kt batch kita tu..maybe tak tringat kot nk ajak. 3 bln sejak april tu aku dh start free..sbb student takda. so sng gk nk apply cuti...hehe..tu yg ada aku mnta cuti seminggu straigt..jmpa azam n everything (^_^)

aku ade gk turun kl byk kali, tp taktau nk contact korang cmna..aku bkn pakar sgt jln2 kt kl tu. aku pegi balik hari je. saje ikut kwn. hehe..

Anyway, thanks ek..jenguk gk kau ke sini..trharu~ =P

Related Posts with Thumbnails