March 3, 2009

Bowling Tournament

Last Saturday, 28/2/09

Student kolej anjurkan bowling tournament yg tak mcm tournament pn. Ktorng conquer lebih kurang 20++ lane dgn 2 group lecturer. Tp suma lecturer muda, kecuali spasng lecturer yg dh brkahwin + sporting => En Zul n his wife (Kak Rosmini).

Mana nk jd tournament, first: tournament tu cuma lawan satu game je. tak pernah dibuat org. second: mostly yg masuk men ikut suka je baling mcm baling guli.haha. ada la beberapa ketul yg mmg trlalu terror tp nk compare dgn yg len, mcm langit dgn bumi, confirm2 golongan tu menang. tp takpala..just nk memeriahkan majlis je pn. yg girls strike leh kira separuh jari sblh kanan. brapa ketul je..tp dia punya jerit blh kasi gegar itu BP Mall la..

Bg pihak lecturer yg kiut miut, kami ni low-profile..haha! Strike deret 4 5 kali tu prkara biasa tp bla student takda je..huahua~~ Cmna pn En Zul n his wife mmg the rock aa..stakat bwh 100 point tu tak men aa...hehe. tahniah Kak Rosmini!

After event tu, ktorng hang out lg sesama memenuhi impian hati yg kesunyian..haha.. TQ everyone, maybe tu yg last utk bln Mac, nk sep sen aa..hikhik...

Untuk gmbr yg lebih menarik, sila klik link ni: Speaks Up!

5 comments:

p-DaUz :D said...

:D
taw la mis jd tukang menyampaikan hadiah..
:)

ima said...

ishh...main link2 plak eh??
hehe~
post la gamba cik dy oi. haha~

..:::R A I F A N A:::.. said...

dyana...mane gambarnye...???

Amanda Eltiqaz said...

waa..gmbr takda lg..hikhik..

mean machine's said...

ok la tu...tournament tu mmg meriah gler....best r pe...

a ah la...letak la gmbr,...sonok skit nk tgk miss nyer blog....
gmbr sye jgn lupa letak..
haha

Related Posts with Thumbnails