November 11, 2009

Doktor vs Sukol

Sukol adalah abrv untuk Sukan Kolej. Walaupun nama nya agak aneh dan boleh menggeletek perut, tapi agak menarik sbnrnya sebab blh menarik perhatian hampir semua lecturer untuk turun padang dan mengikut SEGALA arahan pelajar..hoho~

Semalam (10.9.09) merupakan hari sukan untuk kolej kami. Walaupun tak semua student yg dtg, tapi games yang dijalankan mmg sangat best! Sbnrnya saya takda la dapat mengikuti semua games..malahan mmg tak mengikuti langsung suma games.haha. Hanya menyokong dengan penuh bersemangat! Itupun di akhir2 waktu (walaupun sorakan sy tu hanya sayup2 je =P)

Hari yang sma gak saya ada appointment dgn doktor.Dengan bertemankan aza yg byk mengomel.hihi. Dh agak dh sbb cik aza ni tak suka tunggu lama,tp dia nak ikut gak.Bg mkn kuih, senyap kjap.hehe. Agak gembira sbb tak sabar nak dengar keputusan dia cmna. Patut kjap je sbb saya dah amik masa plg awal pukul 830am. Tapi sudahnya doktor sampai pukul 1010am. Basah punggung tunggu..huhu plus keciwa tak dpt join 'sukol'. Tapiiiiii....sampai je pukul 1010am, tu baru no giliran yg pertama. Saya nya no giliran no 6. Dalam 10.45am cmtu. Saya pun masuk. Borak2..check2 skit..okes~ Next appoitment next month. Tak sabar nak tunggu perubahan yang positif ^^

Then,lepas tu kami pulang ke stadium smula dan duduk di situ smpai la game abis. Malas nak citer panjang2. Yg penting Sukol tu best! Hehehe.

1 comment:

H.A.K.E.E.M said...

tenkiu...bangga saye sbg ahli krew..

Related Posts with Thumbnails