December 27, 2008

Tempah Baju - Anfa Butik

Ingt tak aritu sy ada ckp psl wat tempahan baju kt satu butik tu n ia sgt kemas n cantik [here].

Baru2 ni baru gi sana amik baju tempah yg dh siap. so sempat la amik gmbr.Sori lmbt update..ni tmptnya: Anfa Butik, Parit Raja...area2 KFC


Ada byk sbrnya baju yg tmph kt dia..cukupla org kata baju tu mmg menepati citarasa secukup rasa.. =)

And now..

sy dh jumpa satu lg tmpt best nk tmpah baju..mmg SGT selesa, baju repair pn dia buat cntik..! Kt dpn tmpat keja, G-Na tukang jahit. Jln Timah Sari...klau jln kt sini sure jumpa punya..tak susah..deret2 dgn pejabat pesuruhjaya sumpah.

Org kdg tnya.."cmna kau define org tu wat baju cntik..nama pn tukang jahit..mestila dia pndai jahit"

Ye ye..mmg dia pndai jahit, tp so far yg sy pegi, takda yg leh wat baju terletak n ngam utk bdn sy, org bdn kecik ni susah nk kata, susah nk cari tukang jahit yg wat baju ikut kata, slalu dia pndai2 je tmbh size..org dh elok2 ukur 3 1/4 dia wat 3 1/2.. dh terbesar..eh helo..even beza 1/4 inch pn beza okaay...

I'll post the pic bila ada nnt k ;)

@))->-- Daa~ --<-((@

2 comments:

ulik said...

tukang jahit kat Anfa nih dak kg gw. dlu classmate aku time skola rendah.
same2 1kumpulan nasyid.
namedia Alina...haha

Amanda Eltiqaz said...

another promotion~~!! haha

Related Posts with Thumbnails