April 23, 2009

Berlagak

Hari ni brjaya complete'kn suma procedure tuk final exam paper. dr process tanda paper,key-in markah dlm 2 system dan filing! All just in 5 days! tanpa ada keja tambahan di rumah.hehe.

Adakah ni leh dikira satu pencapaian sy di kolej ini stelah 2 tahun brkerja? For me, it's a 'yes'. tak tau aa org atas appreciate ke tak (biasanya tak..huhu..). apapun klau diingat balik, 2st sem saya bertungkus lumus menanda kertas slama 2 minggu. mangsa sy k jiha,tanda skit,tnya dia blh terima ke tak jwpn tu,takpun tanya k hai. kt umah smpai trtdur2 menanda. punya la concentrate gila2. naik 2nd sem, cm dh pandai skit, tak sampai 2 minggu dh siap, tp still dtg ujung minggu menanda kertas.hehe. naik sem ke-3, seminggu setengah dh siap suma, tanpa pulun sgt pn. Tp sem ni? 4-5 hari dh settle siap dgn recheking kali kedua.

Mungkin sbb tgn dh lembut.dulu nk tanda pangkah pn gigil2..hehehe.

Good job,dy! ;)

Rasa gembira sgt2, mcm perasaan programmer bila debug program and success! Entry ni saja nk brlagak pd diri sndri smbil bgtau pd suma org. lantakla korang nk kata apa. la la la~ =P.

12 comments:

miza said...

actually, aku tk phm kenapa ko mesti menggigil nk pangkah paper student ko.

ko takut kena belasah kt derg ke?

congrats dy. nice to hear u llove your job.

as for me, i'm in active new-job-seeker mode! hehe

..:::R A I F A N A:::.. said...

wah dyana...tahniah la...org masih lg berjuang menanda paper ni...huhu~

nadxoxo said...

ituu diaaa lecturer kitaaaa hehe ^^

Amanda Eltiqaz said...

miza: ms tu mcm tak percaya kot yg diorng xdpt jwb/slah jwb,sbb rasa aku dh ajar beriya2 dh.. cm xleh terima lak diorng slah bnda simple,salah aku kah? jd gigil..(poyo jek..haha) =P

rihanna: slamat brjuang smbil nyanyi lagu "umbrella"~

nadxoxo: yaaaa....berusaha!! hehe ^_^

..:::R A I F A N A:::.. said...

dy...dh siap!!!
at 430pm...24/4/2009...huhu...

wat filing je nih...

raptorarena said...

kagum2..

teruskan usaha anda..

usaha untuk tanda lebih cepat ye..bukan usaha untuk lebih berlagak =)

muahh~

Amanda Eltiqaz said...

rihanna: waah~ tahniah2. mari sama2 berjoget smbil bergembira di kdai ibu ehehehe

raptorarena: berlagak tanda kejayaan~ hahaha =p

arie81 said...

mmg awk berlagak sgt...

Amanda Eltiqaz said...

arie81: ni suma hasil didikan awk en arie ;P

..:::R A I F A N A:::.. said...

arie81 & amandaeltiqaz...jgn gadoh2 la adik-beradik cacing...!!!

dFadz said...

walaupun dah siap tanda jgn harap ler kerja dah settle, lepas ni macam2 boleh berlaku, biasala kolej tercinta, ni saya baru apply cuti tah approved tah idak....big boss semua sibuk meeting bila nak sainborang cuti nih....

Amanda Eltiqaz said...

dFadz: demi cintaku kpd kolej, sy akan ttap berusaha agar cutiku DILULUSKAN..dan yaa..cutiku DILULUSKAN~~~ (^_^)

Raifana: adik beradik laki pempuan mmg slalu gaduh..aiiih.. lg2 bla rebut mknn enak blakang arie81 -> raibina~

Related Posts with Thumbnails