February 4, 2010

No Panties?

Pernah dengar from few of my friends tp takda niat nak take it seriusly and later tonite just read from adeq (haha..sorry aa adeq..ter'glamer'kan nama kau lak =P) <-- see see ni la persepsi lelaki. Tp apa blh buat..boboy I tu pun blm tentu leh tutup mata..hihu~

[image source: the star online]


my opinion:  SANGAT MEREPEK okaaaay! Kelakar tu kelakar la jugak tp mcm mana diorng blh terpikir benda merepek cmni?

Dengan kadar kes rogol makin meningkat. Diorng masih blh nak buat such a dirty 'promotion'? Nnt klau dh gersang sgt, bkn stakat perempuan yang 'nak-sangat' tu je yg kena, tp gadis-gadis yang jaga bagai nak rak pun kena jugak tau tak. Ish...seram..

Cakap banyak pun tak guna..u all pk la sendri.. (~_~)

p/s: ter'emo la pulak..ades..


 

5 comments:

fndrocka said...

pikir pakai kepala lutut pun dah boleh tahu benda tu perepek

Amanda Eltiqaz said...

hehe.btullah! perepek jual kerepek

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
[re-arrange] said...

ohoi baru pasan ko link hehehe :P

Amanda Eltiqaz said...

oh..iya? lepas ni leh curik idea lg la..haha.

Related Posts with Thumbnails