July 27, 2010

Entry About Me?

Nice and Teruja! ;)

Never thought ada orang akan buat entry about me =P

Why Amanda Eltiqaz? Namanya pelik tapi ada cerita di sebalik nama tu. ^^ Saya dah guna nickname tu in mirc officially since form 3 --> mrsm --> universiti --> sekarang.. =)

Thanks for the post, Nazmi!

His last entry: Mungkin Berdua Lebih Baik

9 comments:

encHIx laNDax said...

ooo~gitu ke~hehe

velasrizal said...

unik nama tu.. i lak guna nama velasrizal rodriguez dari zmn u lagi..

FDI Malaysia Catatkan Penurunan ?

Nina Aman said...

ingat AmanDa AyuNee?? (=

nizam aziz said...

miss kenapa nama saya nizam jadi nazmi?? ;(

Amanda Eltiqaz said...

en landax: haa...gitu la citernya cuu.. =P


velasrizal: wah..nama awk lg best! =D

Amanda Eltiqaz said...

aman: ingt2! hehe..nama tu unik tp dy tak brani guna buatnya lelaki tu cari siapa amanda naya je..haha

Amanda ELtiqaz said...

Nizam: aaa..alalala...tersalah taip la sayang...sorry2...huhu.. (jgn nagis ya..)

nizam aziz said...

haha.takpe la miss.maybe "nazmi" can be my secret name.hehee ^^

Derus said...

mcm menarik jgk nie...kenapa aibat?..hehe

Related Posts with Thumbnails