August 12, 2010

Kuih Raya~ Kuih Raya~

Last few weeks saya dapat satu sample kuih raya. Sekali rasa memang sedap sangat!!! Kalau bab almond london n kuih tart nenas mmg saya cerewet skit. Hehe. Jadi sebab ia sedap sangat kami pun order banyak la.

Since harganya murah jadi bercadang nak tolong akak tu jualkan kuih nya. Dia keja kat bakery sendiri. Jadi bahan-bahan untuk buat kuih pun senang dapat. That's why dia boleh jual murah. Lagipun akak ni tak berkira sangat. Asalkan orang suka kuih dia.

Jadi sebab saya sendiri dah rasa. Oleh kerana family kami pun dah suka, jadi saya confident la nk jual kat orang. (^_^) Oh..saya jual 2 je sebab yang ni je yang saya suka.. =P


.:: Almond London ::.
Harga: RM 20 / 50 biji

♥ homemade by expert
♥ ada badam sebiji
♥ full covered chocholate (nyum~ nyum~ ^^)



.:: Tart Nenas Gulung ::.
Harga: RM18 / 50 biji

♥ homemade
♥ tepung tak hancur
♥ nenas yang sedap~ ^^

Siapa nak order boleh email saya: azdy.anaz@gmail.com.

Order lebih dari satu untuk dapat harga diskaun! ;)


 Tempahan sampai pada:


First batch: 28 Ogos 2010
Second batch: 4 September 2010




Tempahan Online diterima, 
Penghantaran menggunakan parcel Pos Malaysia


2 - 3 balang = RM7.00
4 - 5 balang = RM 8.50
6 -10 balang = RM 10


Takrif terbaru Pos Malaysia: here


12 comments:

NARDtheNERD said...

kalau order sis pos ke nnt?

Amanda Eltiqaz said...

boleh. kuih akan sampai 28 Ogos. saya akan poskan time tu n bg u tracking no skali.

Nad nak ke? akak hntr via pos malaysia, parcel. =) Kalau nad order lebih dari satu akak bg diskaun ;)

email akak k.

encHIx laNDax said...

sedapnye..tapi besenya,ibu buat sendiri je..heheh

raptorarena said...

nak beli gak!! nak beli gak!!

Fitrihadi.com said...

wah macam dah nak raya je hehe

Amanda Eltiqaz said...

raptorarena: meh meh order~! =D

Amanda Eltiqaz said...

fitrihadi: hehe. nak ke? kena tmpah awl. lg 2 minggu nnt baru dia buat.

denaihati said...

Namapak sedap pasti rasanya pun sedap ...macam nak order je ni

alin said...

huhuhu....trus rs lapo nih!!!

Amanda Eltiqaz said...

kak alin:
kak alin~ beli la baru leh mamam..hehehehe

Anonymous said...

bleh order lg x?

Amanda Eltiqaz said...

dh tutup.. =(

Related Posts with Thumbnails