August 24, 2010

~ pengsan ~

huk huk huk...penat dan rasa nak pengsan...

Bulan puasa tahun ni rasa letih yang amat. dah 2 minggu puasa malam memang tak bermaya langsung..huk huk huk..rupanya bila kelas dah diepercepatkan jadi sangat letih dan terkejar2. Tapi advantage nya dapat balik awal..hehe. daripada abis pukul 530pm, time puasa ni pukul 430pm semua kelas dah setel. =D

malam lepas berbuka je dah mula ngantuk..paling tahan pun lepas terawih, tgk tv sekejap pastu tau2 je dah belayar ke alam mimpi..huhu..baru mula nak menanda mata dah jatuh....tau2 bila terjaga kat badan dah ada selimut. (mak selimutkan..hehe. trima kasih makk~ saaaaayang mak~ ^^)


maaf la ya..belum sempat lg update utk kebaikan berbekam tu. berbekam pada bulan puasa lagi elok kata orang tu sebab lagi cepat proses pembersihan dan perlancaran darah berlaku. 


Oh ya! Kuih raya almond london dan tart gulung nenas saya semua makin laku~ minggu ni tempahan terpaksa ditutup sebab terlalu banyak, takut nnt orang tu tak sempat buat. maaf la ya. untuk masa terdekat ni saya amik order orang terdekat je pulak. by next week semua kuih akan di hantar pada orang2 nya~ (^_^)

okayla. mari semua bersiap2 untuk berbuka~~!!!! Semangat! =D


* * * * * * * * * * *

I LOVE MY STUDENTS THIS SEMESTER~ SO MUCH!! (^_^) 

♥ DIT 5(1) - Data Communication Concept
♥ DIT 5(3) - Data Communication Concept
♥ DCSN 3(3) - Data Communication Concept
♥ DBIT 1 - Object Oriented Programming (Java)
♥ DIT 4(1) - Object Oriented Programming (C++)


7 comments:

[re-arrange] said...

wow dy ajar OOP? hebat tu! :D nak code2 yg student dah wat leh? hahaha :P

Amanda Eltiqaz said...

ala..tu dak sem1 nye level la..hehe. OOP Java 2.

raptorarena said...

miss..miss..dah bangun daripada pengsan lom =)

Fitrihadi.com said...

wah laku nampak bisnes kuih raya hehe

Amanda Eltiqaz said...

raptor: belum...tak larat lg nak update blog memalam..adeih..


fitrihadi: hehe. sangat laku! seronok pulak~ ^^

raptorarena said...

miss..miss..masih tak bangun lagi ke..? bangunlah daripada pengsanmu yang panjang~~

Sallehudin Said said...

tengkiu miss ...
sye sentiase igt jase miss ajar sye mcm2 ...
^^

Related Posts with Thumbnails