May 18, 2011

Resign =)

Pada tanggal 12 May 2011, officially saya telah berhenti dari kolej as pensyarah. (^_^)

Actually tarikh ni adalah tarikh birthday ayah saya, so happy day with great news. I love it soo much!!

It's for the best. I am moving with my husband to Johor Bahru..yiii~ Memang dah lama teringin nak dekat dengan azam, baru kali ni benar2 jadi, dia punya happy tu tak tergambar, seperti melihat keindahan dari puncak gunung everest ataupun melihat keindahan coral di lautan...i am totally happy!!

Tapi pada tu saya tak dapat nak really say good bye pada kwn2, sebab decision tu pun tetiba. I did plan to quit cuma saya decide untuk quit lebih awal dari tarikh asal plan. And hope for better life there in Johor Bahru with baby n hubby. =D

So pada 13 May (jumaat) officemate ada buat simple majlis perpisahan skit untuk saya dan sorang lg lecturer yang nak pindah, En syahman. Thank u so much! I really appreciate that.

To be honest, sy sangat sedih nak tglkan kwn2 di kptm batu pahat especially lecturer nya. Dan saya sangat2 bersyukur dapat mengajar students di sana selama 3 tahun setengah yang ada pelbagai ragam dan kerenah, tetapi 3 tahun pertama adalah kenangan terindah buat saya sebab dapat student yang best. Diorng ada ada sangat baik dan ada yang sangat nakal, tapi most of them stil remember me, and we still keep in touch, dan of course saya ingt diorng. ^^

KPTM Batu Pahat, Thank u for giving me the most valuable experience as a lecturer and an employee. ^^

My best friends~
Kak Dila, Me, Azahari, Hisham

Lecturer IT

Sorry..ni je gambar2 yang sempat saya amik...bateri handphone dah sangat kritikal..huhu. Wish can come again with a healthy body =D

10 comments:

encHIx laNDax said...

babai madam =) thanks for teach me C++ =)

Amanda Eltiqaz said...

ur welcome~ i hope the knowledge really helps u in future =)

miza said...

ko nmpk mcm student amek gmbr dgn cikgu, instead of amek gmbr dgn colleague. this is epic awet muda!

Amanda Eltiqaz said...

miza:
hoho. tu mungkin sinar kegembiraan sbb nk pindah kot.=P

zuraidin said...

terkejut gak masa pi kolej nak report duty hari tu, rupanya dah resign...sapa yg aku nak sakat ni...anyway all the best with the new life.... hehe next week start kerja setelah bercuti panjang.....

cik ewun said...

huaaa ;D
itu macam time saya jek hihi..
jasamu akn ku kenang madam ;D
always remember u madam cute :D

Amanda Eltiqaz said...

en zurai:
alaaa...tak dpt jumpa en zurai lg...org ingt nk book meja sblh kak dil tu utk en zurai..tp kak dil gaduh dgn en zurai lak kan..hehehe..

en zurai amik subjek apa nnt ek next sem?

Amanda Eltiqaz said...

Ewun:
Hehe..mestilah! Awk klau gi JB ingtla sy..klau stakat nk jln2 ujung minggu kt angsana tu no hal nye..hihihi

zuraidin said...

subjek apa tak tau lagi, kalau boleh subjek sem 1 la, yg intro2 , senang sikit hahahah...

Amanda Eltiqaz said...

en zurai:
alaa..tak main la subjek sem1, tak mencabar la kan..stakat subjek sem1 - sem5 tu ujung jari je klau en zurai..hehehehe

Related Posts with Thumbnails