July 21, 2009

Final Paper + Harry Potter

Sesungguhnya sy tak minat bola langsung. Mungkin sbb tak faham knapa diorng beramai2 kejar bola kecik dlm satu padang yg besar. (Mungkin lelaki pn tnya soalan yg sama kot klau tgk girls men bola jaring?) Tp bola jaring kawasan dia kecik.

Ala..bola jaring pn diorng tgk gk, lg klau pkai skirts kan. ;) Mungkin pemain bola sepak kna pkai shorts yg lg pendek? Takda la..lg senang nk berlari kn.. =p

So sy tak kisah pn klau si farah fauzana tu dpt tiket MU ke tak. Dan tak kisah pn Malaysia menang ke tak. Klau menang, "Oh..menang ek? Okay..". Klau kalah,"Oh,kalah? hm..expected"


TAPIIIII....

Sy sungguh kecewa tak dpt jd antara yg terawal tgk citer HARRY POTTER di pawagam! huhu. Sy sudah cuba sedaya upaya utk tgk kekasih gelap sy secepat yg mungkin bersama kekasih sebenar (boleh kah?) tp tak dpt. Perebutan tiket sgt sengit. Seat depan sgt tak best!! Sy blh kena keretakan tengkuk + eye-movement disorder klau amik seat dpn. =(


TAPIIII...

tu tak bermakna sy tak berusaha gigih utk siapkan tgas hakiki sbg pembuat soalan final paper object oriented programming (OOP) dan C++ (first draft). Sy sungguh gigih. Tp atas sbb2 kesihatan yg tak dpt dielakkan + trpaksa kongsi pc dgn adik yg sibuk gk nk buat homework guna tenet, paper tu trdelay skit. Apakan daya...

The good part isss....

Sy happy sbb wlaupun dia minat football, tp dia tak fanatik MU. Jd blh la spend weekend sama2 instead of pegi beli tiket tgk bola kt padang. (^_^) Jd tak perlu la smpai tikam dia sbb balik tgk bola lmbt =P


Sy still happy dpt tgk Public Enemies dgn dia. Well..we did plan to watch 2 movies. Harry Potter & Public Enemies. Klau tak dpt tgk citer sy pn, at least dpt tgk citer yg dia nak =D


Sy happy sbb akhirnya dpt siapkn jugak Final Paper first draft.Lupakan psal format, dh tentu leh buat lg cpat dari tu..hampeh punya kotak2.


6 comments:

ima said...

org da tgk harry potter. jgn jeles! tapi lom tgk public enemies lagik. wiken ni kot nk tgk ngn 'dia'.

* kotak-kotak tu x bersalah la dy. sian mereka~

Amanda Eltiqaz said...

weekend ni MUNGKIN org tgk Mr Harry dgn 'dia' gk~ ^^

zhu baik said...

kuikui... kite jd antara org terawal tgk di KLCC... jgn jeles cik dy.. =p

plg penting..bersama sang kekasih~

RAIFANA ABDULLAH said...

i tak tgk ape2 movie ngan "dia" minggu ni. nak join korang boleh tak?

ima said...

dy... jangan ajak rai! kacau daun.

Amanda Eltiqaz said...

nk ajak rai tgk harry potter~~ jom rai!!! (majuk dgn dia) =P

Related Posts with Thumbnails