August 27, 2009

Tentang Dia ^^

Round2 dalam internet terjumpa gambar2 MRSM Mersing, tapi sekarang dah makin cantik hasil penat lelah batch kami menanam pokok serta bercucuk tanam (haha..still nak amik kredit). Rumput pun kami tanam! Nak kata apa.. ;)

Cuma yang paling menggamit memori..adalah gambar ini (setelah di'edit' la kan.hihi):



Dulu main jeling2 je dari blok akademik ni...nk lambat miye, skali 'dia' pn ada, tak jadi nk lambai..kunun2 ego..haha. kat sini juga kami berlari2 anak.

Wlaupun tak bercinta time tu, tp sgt seronok sbb dia sangat comeeyyyyy~~

Bila berjalan2 berdua..nnt cikgu2 tegur.. "dating ehh...", maka sy jawab, "eh tak la cikgu..ktorng kawan je.."

.

.

.

Tp mungkin doa cikgu..hasil gosip cikgu2 hampir setiap hari.haha. dari 'cuma kawan' jd centa.. (^_^) (ada ke cikgu doa anak murid bercinta?? =P)



2 comments:

raptorarena said...

haha..baru2 ni banyak terkenang cite2 lama ek =)

tapi kan..masa datang mersing recently, certain cikgu masih tanya saya,

"siapa budak acturus tu..ok..? sihat dia..?"

"azam dgn budak acturus tu masih lagi ke..?"

hehe..saspen x..? =P

Amanda Eltiqaz said...

raptor: waah..suspen gk..tak sangka cikgu kenal sy~ (wlaupun tak ingt nma

ok aa tu..menumpang populariti azam..haha!

Dulu, "eh..awk tak jmpa azam arini?"

tnya guna 'awak' tu..bkn 'dyana' hehe. takpala..kira ok apa diorng ingt nama kelas sy. =P

Related Posts with Thumbnails