August 4, 2009

Deadly Flu

Dpt info terbaru!!

Sorang pelajar kolej didapati positive H1N1.

Ptg dia diconfirmkan positive H1N1.

Yg geramnya..sepanjang hari dia blh dtg kelas mcm biasa..bergaul dgn kwn2. Org sempat mengajar lg kelas budak tu.huhu. Kolej nk comel ini, dgn kawasan yg limited, even rumours pn 1 jam blh trsebar, apatah lg virus ni. klau sorang je kna..aiiih....

Mcm mana la nk control wabak ni, klau org yg suspected pn buat tak kisah je. Kita jlnkan hidupkan cm biasa sedangkan virus tu berterbangan dgn gembira di udara.. =((

Adakah kolej sy juga akan ditutup??
Tak nak dh msuk kelas tu lg....


3 comments:

**aZa** said...

xnk msuk clss 2 jgk..die jht..xb'tggjwb lgsg..grm glr..

Amanda Eltiqaz said...

yeay...student xda! haha.diorng di cutikan seminggu ^_^.

sgt seronok,sbb budak sem 1 la penyebar segala masalah kt kolej kita skrg ni.

Epy^Smith said...

woohhh.. KPTMKL ada yg infected n under quarantine tp management xmau cutikan kami.. jelesnye.......bg mask free tp skadar lepas batuk bawah lif beli xckup kapasiti student yg ramai pastuh de lak yg curik ambik lbh utk stok sendrii... xmau pg KOLEJ...

Related Posts with Thumbnails