September 8, 2009

Good Luck Charm!

Oleh kerana minggu ni adalah minggu mid exam utk semua pelajar kolej, sy nk mengucapkan Selamat Menyambut Minggu Exam! kepada semua..haha.

Last week, tak semena2 tetiba jari2 halus (sendiri rasa =P) nk buat 'Good Luck Charm' to all my students. =p


Comel tak? (^_^)


Student Fundamental of Programmming - 80++ org
Student Object Oriented Programming - 21 org


Pastu kebetulan pulak hari Jumaat tu dengar citer sy mungkin dh tak pegang kelas yg sama lg next week,sayang sgt nk lepaskan diorng..huhu.. (bising2 pn syg gak..) dan stil risau paper mid diorng ni ok ke tak.. (~_~)



13 comments:

f a i z a h 's said...

Ouh jadi lecturer ek skrg? tahniah...cumil "Good Luck Charm" tuh... :)

Amanda Eltiqaz said...

a'ah..jadi la wat shopping blakang umah.. =P

tenkiu ^^

Hazwan said...

actually la kan, jarang nampak miss kat kolej.
kan ?
bilik alpha, beta or atas ?
hehehe...
nak saya linkkan bebudak kolej masuk sini ?
btw, im from DIT5, nice to meet you ya.

Amanda Eltiqaz said...

hazwan: er...awk dari kolej mana? bilik alpha, beta tu korang bg nama utk lvl 1,2 and 3 ek?

and sy rasa sy knal suma student lelaki dit5,mana ada nama hazwan?

anyway, trima kasih menyinggah sini ^^

menarik gk blog awk =D

Hazwan said...

im from kptm alor setar adaaa....manaleh takdak...saya sikit punya popular kat kptm tu...
ya la...yang miss kenai geng geng facilitator ja...saya low profile..hahaha.terima kasih ya.jika jumpa nanti saya tegur.yea, lack of picture of u here, hard to identify which 1 is you.

Hazwan said...

oh ya.
bilik level 2 tu memang ada nama.
alpha tu bilik yang ada en mahathir and mr ramlan.
yang beta tu ada miss farizatul and miss basaroh.
i think la.
level 3 tatau, maybe theta kot if not mistaken.

raptorarena said...

dak takleh sorok dah ni blog miss..kptm satu malaysia dah tau..abis la..

miszsensei said...

salam...
thanx for visiting my blog...
erkkk.. i'm not from alor star lahh... from kuantan lahh
:)

Amanda Eltiqaz said...

hazwan:
sy bkn lecturer alor setar, saya dari batu pahat. no wonder awk tak knal sy ^^.

sbb sy mmg knal suma pelajar DIT5 sy. =p

tp sy knal en ramlan,en mahathir tu suma. hari ni(10.9.09) ktorng akan ke kl buka puasa sama2 (^_^)

Amanda Eltiqaz said...

miszsensei:
Oh ye ke..hehe. Sy from Batu Pahat. Mesti awk knal Khairil & Zalina kemat,diorng lecturer English sini. Thanks for visiting my blog too~

Amanda Eltiqaz said...

raptorarena: haha. tula.tr'famaous la pulak =P

akob said...

oh miss Eltiqaz from Batu Pahat! hehe ingatkan Alor Setar. Apala Hazwan ni buat kompius ja. Sweet la blog miss ni cam tergoda ja tengok haha! me from Alor Setar. Ada kenal transfer studen DCSN2 nama Alia orangnya putih melepak, kurus2.

Amanda Eltiqaz said...

akob: oh..ada ek? tak perasan, nnt sy cari. gegurl awk ke? :P

Related Posts with Thumbnails