September 16, 2009

Jemputan?

Smlm dia call:


raptor: sy dpt kad jemputan kawin ni. diana bima. knal lg?

saya: oh, knal. bila?

raptor: 10hb oktober ni. nak pegi tak?

saya: eh..(teringat sumthing!) saya pn ada jemputan kawin gk 10hb tu! (kalut2 cari kad jemputan) Oh..eh..bkn2..tu rumah pempuan..kita gi umah lelaki la ek. kat bangi je. 17hb. Amir kawin,kwn baik sy dulu,ingt tak? Gajah la..

raptor: er..ingt..

saya: Blh2. kita gi umah diana dulu pastu next week gi umah amir. pastu..bla..bla...bla..



Smlm si dia dpt kad jemputan dari sorang kawan x=mrsm mersing. Sy pn kwn dia gk tapi tak semesra dia dgn diana tu (scandal? hehe) Majlis kawin tu kat Kota Tinggi.

Then kebetulan sy pn dpt kad jemputan gk hari sblm nya. Yg ni kwn baik masa kt UTP dan dia pn knal dengan pasangan ni. Majlis kawin nya kat Bangi.



Plan nak gi dengan dia gak cuma blm sempat nk bgtau lg. Jadi bila dia call tnya psal jemputan tu,sy baru teringat psal plan sy jgak. Maka..saya pun kalut2 bincang trus time tu.. tetiba blank tak tau nk gi cmna.Sbb ktorng tak pernah lg gi KL sndri..


saya: mcm mana ni awk..?

raptor: Ntah... saya call ni sebab nk ckp psal majlis kawin diana,awk lak sibuk ckp psal plan dia =/

saya: Oh..eh..hehe...okla..yg ni kita discuss nnt. Kita discuss pasal nak ke Kota Tinggi dulu k.



Hehe..kesian dia blur2..time tu dia nk bincang psal plan ke Kota Tinggi, tp tak sempat nk ckp apa2 lg org dh ckp bertalu2 psal plan nk ke Bangi. =P

Hm..akhrnya kami setuju nk pegi dua2 tempat tp caranya cmna..tak tau lagi..haha. Kerana? Saya perlu bawa perbincangan ni kepada upper-management lak..iaitu Raja Leham dan Permaisuri Zainon..huhu.



6 comments:

zuraidin said...

bila nak dapat kad jemputan dari korang berdua

Nur Shairah Ishak said...

He3. sibuknye dgn jemputan kawin. korang lagi bile. dh lame benar dari kat mrsm tu.. he3.. tibe2 tingat plak dulu camne shaira blh jadi org tgh korang. hehe.. chhayok2.. cpt2 sket k !!

Amanda Eltiqaz said...

zuraidin: bulan2 puasa ni kita kena byk bersabar en zurai.iman kuat lg..hehe.

shairah: ooh...shairah la ni puncanya..tgk..apa dah jadi. klau tak dy single mingle lg. =P

raptorarena said...

dia tu tak single..dengan orang lain..ramai orang suka dia dari dulu lagi~ klu shairah tak jadik org tengah..saya je yang akn single sampai kahwin dengan pilihan keluarga je..senang..^^

nadxoxo said...

semoga selamat sampai di bangi nnt :)

dh tanya bob kisas?

Amanda Eltiqaz said...

raptorarena:
jgn brsedih ya en raptor,sy akan temankan awk smpai awk kawin dgn pilihan kluarga tu.hehehehehe.

nadxoxo:
hrap2 takda halangan. lum lg. org takda no dia. takpala..ingt nk gi dgn pasangan =p

Related Posts with Thumbnails