December 14, 2009

Kronologi Staff Day '09 - #2

Day 2: 6.12.09
Click image to enlarge




Pagi2 lagi dah ada tai-chi dan poco2. Pastu siap menari ala-ala salsa lagi. hehe. Jadila buat basah2 ketiak =P


 
Kecur tengok orang len panjat makhluk ijau ni. Sudahnya sy pn ikut panjat gak. Tapii..boleh pulak time org nak turun tu ada seorang jejaka yg ntah dtg dari mana, tetiba panjat de other side of the bukit ni, sampai bergoyang bukit ijau ni. Dgn saya2 sekali bergoyang~ Jadi sedar tak sedar saya dah turun bawah dgn tangan slide kat tali tu..huhu. Sakit uuu tangan...tersiat sikit kat kulit.hihi. Adalah bukti memanjat.haha~



 
3 gadis sunti yang tak penah jumpa bnda biru nih!


 
Yeayy~~ Excited sungguh ima. Mainnya tidak.hihi


 
"Marilah kita bersenam~" - En Nik


 
"bye~ Saya pegi dulu~"


 
Setelah berjaya pujuk beberapa org lecturer dari Kota Bahru, akhirnya saya dapat jugak naik bot ni dengan Kak Muhafizah ^^. Tak sabar nak gi tgk pulau dan bagi makan ikan.Yii~~


Penat bermain, silalah menjamu selera dengan buah-buahan tempatan~
Jenuh jugak dirong memetik buah-buhan ni =P

 
Dari kiri: Mimi, Dyana, Ima, Rai (duduk), Aza

 
Dari kiri: Aza, Rai, Mimi, Ima, Dyana, Azahari (eh..ada je dia ni ek.hihi)

 
Sebelum pulang~

Other link >> Kronologi Staff Day '09






2 comments:

zuraidin said...

best giler nampak kat PD, tak leh joint la sbb bercuti

Amanda Eltiqaz said...

rugi2!! sgt best! takpa next year sempat je nak join =D

Related Posts with Thumbnails