December 3, 2009

Percutian~ marilah~

Weekend schedule utk bulan 12 ni sangat penuh! Dahsyat..asik terpikir..dah tulis..nnt tulis lagi..nnt tulis lagi..

Yang buat penuh tu bukan aktiviti sendri tapi memenuhi undangan Raja Sehari.hehe.Pening pikir mana satu nak pegi..ades..

Hrap kwn2 yg terlibat suma tak kecik hati klau ada yang tak sempat nak pergi, sbb priority utama saya akan pegi tmpat yg terdekat,kemudian tgk sapa yang leh temankan saya. Klau yg dah mmg janji berabad tahun lamanya tu mmg confirm saya akan pergi. The problem is..suma majlis tu clash dgn majlis sedara mara jugak.. =(

Weekend ni saya akan pergi ke Staff Day 2009 anjuran kolej kesayangan. BERAAAAAAAAAAT sangat nak pegi sbb 5hb tu majlis kahwin kwn sy kat Selangor sorang,sedara sorang dan yang paling sedih dan sangat terkilan sebab tak dpt pegi adalah classmate masa sek menengah, Fadzillah. Dan hari tu jugak salah sorang BEST FRIEND saya yang dah 5 thn tak jumpa, datang jugak..huhu. Plus..mcm reunian gak sebab ramai balik. Sangat sedihh... Dlu Hanee kat oversea, cuti tak sama,sekarang dia dah keja kat Malaysia, bila dia balik BP pun masa kita tak sama...isk isk isk..

Nak jmpa Haneee....waaaa... =(

Sebab Staff Day ni menyebabkan saya tak dapat jumpa best friend saya dah kwn2 lama saya. Maka saya akan pastikan saya dapat tiket ke London atau tiket percutian untuk 2 org atau TV Plasma. Hahahahaha~

Baru tak regret.hehe.


2 comments:

NeeQue ^o^ said...

percutian ke london? tv plasma? menarik jgk tu dy..kik3 kalau dpt confirm xregret~!

Amanda Eltiqaz said...

percutian ke london tu tak jd aa k nik. tp tv mmg ada yg dpt ^^

Related Posts with Thumbnails