December 17, 2009

Love NEW!

Heh. Tak tau nak bagi tajuk apa. Minggu ni minggu kedua di tempat duduk baru. Hee =D

Banyak benda baru sejak kebelakangan ni. Is new good? Yes,this NEW is good~ ^^ Bila byk benda baru, rasa macam pegi tempat baru. Smangat pun baru. Mood baru. Hopefully next year status baru. Hihi!

Mula dengan officemate pindah sbb dapat offer master. Sure dia seronok gile. Dahla dpat sambung master, gaji jalan, klau rezeki ada dapat sponsor MARA lg. Tp..kami sedih la sbb takda sifu network kat sini. Borak2 psal benda merepek, komputer, blogging, macam2 la (byk merepek lg kot..haha)

Then dapat pindah tempat baru~ Dapat je news Kak Jiha nak pindah, awal2 lagi dh cop tmpat dia. ^^ Tmpat duduk lama sy sgt bosan..dh la dekat dgn dua2 pintu..klau student kuar masuk rmai2 kat situ, mesti bising.tension je. Tmpt baru ni sgt selesa dan nak mekap2 pun senang ^^ (ni klau performance keja tak naik tak tau la..hihi =P)

Lepas 2 tahun, tetiba terasa nak buat new arrangement kat bilik tdur. Deco! Deco! Deco! Setelah mereka beberapa pelan dan perabot yg kena kuar dan kena beli, akhirnya esk akan mula projek mengubahsuai bilik, yiiii~~ Bukan byk pun skit2 je. Tapi sbb bilik tu sempit dan barang sgt byk, mmg leceh aa klau nak tukar2 tmpat perabot2 tu. Mana tak nya, barang saya sejak sekolah menengah pun ada lagi. Sayang nak buang =P

Dapat jam tangan baru! >> Solvil Titus (sama tak dengan Solvil et Titus? ntah..ada kata sama, ada kata lain)
Setelah beberapa lama teringin nak ada jam baru (lihat post ni) akhrnya impian kesampaian~ Ala..bkn takleh nak beli sendiri, mengada je nak tunggu orang bagi,baru ada sentimental value ;) Shape mmg exactly mcm yg saya nak,bentuk segiempat =P


 Tadaaa~ tp tak nampak sangat la..silau.. =P


Azam saya tahun 2010: hurm...sama mcam tahun lepas, nak ada Azam yang sama sampai bila2 ;)



2 comments:

zuraidin said...

yet, I'm still not post any migration update in my blog, but it seems like a bit of changes in our office. New office mate but the respectable all timer (otai), new cubical for you, Jiha leave for the office, En Zul is your superior now on, last but not least , I'm out from the office to sorting out my brain accordingly. I guess we gonna have a new faces in our organization chart. ishh banyak plak aku komen.

Amanda Eltiqaz said...

btul2..! klau malas letak je post org kat blog en zuraidin ^^

Related Posts with Thumbnails