January 20, 2010

Gadis Si Bibir Tebal

Kadangkala kebosanan boleh buat imaginasi melampaui batas...




30 mins drawing...gini je la hasilnya..cuba teka ni model produk apa? ;)





Mangsa: Model Produk L'oreal
Majalah: Cleo


Sambil baca majalah tetiba nampak kertas A4 terbang bersepah..amik kjap ingat nak conteng buat jawapan quiz/test dalam majalah...belek2 tgk gadis ni cam menarik je.. Tak dapat muka cam dia, dpat lukis wajah dia pun jaaadi laaa...hehehe =P




3 comments:

H.A.K.E.E.M said...

pandai melukis potret rupenye miss diana ni...huhu

miza said...

now i know how aishwarya rai look like when she's fat! haha

ada bakat la kau. aku bhenchi.

Amanda Eltiqaz said...

hakeem: meh sy lukis muka awk hakeem. pastu awk leh post lukisan tu kat gegurl awk. tgk dia kenan lg tak kat awk.hehe~ ;)

miza: kuang asam. mmg niat hati nak buat dia gemok pn (cover cover) hhahaha~

Related Posts with Thumbnails