January 4, 2010

Shopping Till I Totally Dropp!!

Ye, dlm akhir2 Dis last year DAN early Jan 2010, SETIAP minggu saya gi shopping. Hoho~ I ENJOY shopping tapi last week punya shopping btul2 buat saya rasa nak pengsan.En Driver apatah lagi..hehehe.

Last 3 weeks, shopping dengan mak. Y.E.S la katakan..borong habis.. Beli apa? Saaaangat banyak..dan selari jugak la dgn bilangan helai note 50 yang terbang..huhu..

Last 2 weeks, saya gi shopping ke JB, semata2 nak shopping kasut. Ye..kasut shj tapi seharian berjalan. Tapi tu la kasut paling mahal saya pernah ada, dan ia adalah present from kekasih. wii~ Tapi saya pun belikan dia satu kasut gk, so adil la kan ^^

Last week, shopping baju sambil bawa adik bungsu jalan2 gi JB (dia jd escort kita daa..aiih..) Org kata, klau jalan berdua lelaki dan perempuan, org ketiga adalah syaitannn...tapi saya jalan berdua dengan kekasih, orang ketiga adalah adikkkk....tercinta.. =P Takda halnya...kami masih blh bercinta apa. Plus mewujudkan perasaan cinta adik2 kpd bakal abg ipar..hohoho~~

Balik dari JB,kunun2 nak balik umah terus,tapi sbb terlampau kepenatan,sampai tak larat nak drive, jadi kami bermalam di rumah atuk je di bandar. Pagi esk nya baru pulang ke rumah di Tmn Sri Sulong.

Maka..
Di akhir kejadian shopping moping tu, maka kami pun kira la berapa pembaziran yang telah kami lakukan..alangkah terkejutnya melihat angka yang begitu panjang berderet2..haha~ Tapi takpa..sangat puas hati =D

Daaannn...the "great news" is angka itu bakal tidak berubah menjelang awal tahun 2010..mungkin bertambah - mengikut belanjawan terkini saya dan ibu..(sbb rolling duit sesama kami je..loan pn sesama sendri) =P



1 comment:

fndrocka said...

nasib baik hujung tahun dgn awal tahun ni hormon shoping aku tak mengganas

Related Posts with Thumbnails