April 12, 2010

Award~!!


Bermula dari sini....



Kemudian saya pun ke sini...

http://shirashafrida.blogspot.com



Dan saya dapat ini.....!!! (^_^)


Kemudian kena buat ni.. =P

First: Thank the person who gave you this award

Terima kasih banyak2 shira sebab bagi saya award ni (^_^)
Sebelum pergi page orang lain tengok ada macam-macam award tapi tak tau mana datang suma benda-benda ni. Bila dah dapat baru tau... "Oh..camni rupanya..."


Second: List the persons you want to give this award

Saya nak beri award ini kepada..
Cik Miza
Raifana
Imaliza
Nadxoxo
Cikgu Zara
Faizah Ramli
Miss Fadhilah
Queen Lyana
Ain
Cik Ranum Setia
Cik Bunbun
Cik Merah

Sebab ni blog-blog yang saya suka baca dan saya rasa best kot. ^_^


Third: Contact said Blogs and let them know they've won the award.

[Done!]
Congratulations everyone! (^_^)


Fourth: State 7 things about yourself
  •  Saya suka shopping
  • Saya suka jejalan~
  • Saya suka blogging ^^
  • Saya suka purple
  • Saya suka mengajar
  • Saya sayang 'dia'
  • Saya suka gi pantai!



6 comments:

cik bunbun said...

tehehe. tenkiu;)

cik bunbun said...
This comment has been removed by the author.
miza said...

dy, aku tak reti... caner nk buat.

sori aku nenek tua buta it. haha

chics said...

Thank you for tagging tapi saya dah buat hehe

Nina Aman said...

saye?takde ke?hehehe

Amanda Eltiqaz said...

Masa sy buat ni dy takda blog aman yg baru. Yg lama takda..but since now ur blog is really kawaai~ U deserve to have it too (^_^)

Related Posts with Thumbnails