April 7, 2010

GiveAway~

GiveAway pulak..haha!

Bukan banyak masa tapi cari masa ^_^

Kali ni dari page Teratak Kasih Zie Fauzi


Saya tau blog ni setelah baca dari beberapa blog..tapi blog yang buat hati ni terdetik nak buat adalah blog IntanIzani sebab blog dia comel. (boleh tak?) haha~

GiveAway ni dah mula pun dari 1 April 2010 sehingga 30 April 2010.


SYARAT-SYARAT

1. Follow blog Teratak Kasih Zie Fauzi untuk mengetahui sebarang update terbaru tentang giveaway ni. [ Done! ]



2. Tulis entry paling2 simple yang pernah anda buat dan nyatakan darimana anda tahu mengenai giveaway ni. [ Ni kira paling simple la kot..haha.]


3. Akhir sekali,tinggalkan info2 di bawah di entry beliau.

* jejak anda (link url entry)
* nama follower anda (kadang2 nama bahagian komen dan follower berbeza)
* email (utk den hubungi sekiranya menang) =P

[ Siap! ]


HADIAH
InsyaAllah,sesuatu yang istimewa 'Handmade with love'...


KAWAN-KAWAN YANG WAJIB BUAT GIVEAWAY NI:

Cik Miza
Ima
Raifana
Ryne
Cik Joyah
Eliza Suraya
Nadxoxo

dan sesiapa la yang nak buat..dapat hadiah tau. hehe!
Dan jangan lupa link nama saya sebagai REFERER (^_^)


4 comments:

miza said...

apsal tak letak nama aku dlm list orang nk join bendaalah ni?


terasa la...


eh jap. klu ko letak nama aku pun sure aku tak join.

ceh. ko sungguh memahami aku...

Amanda Eltiqaz said...

eh..ntah ek..sbb aku tgk hadiah dia "handmade with love"

mula2 aku letak as first list..pastu aku terpikir kau tak suka benda2 tak praktikal ni..jadi aku delete nama kau..haha..

cowey miza.. huhu..

aku letak dan kau WAJIB buat tau..kih kih..

cik bunbun said...

tehehehehe:D gudlak
kalau menang kongsi2 lerrr
apekah? hahaXD

Amanda Eltiqaz said...

hehehehe. Cik BunBun buat la jugak.. ^^

Related Posts with Thumbnails