November 24, 2008

budget! hehe

Last friday, sy gi hotel Katerina utk jaga student Kelab Keusahawanan kursus. Kursus tu berlangsung selama seminggu smpi hari Ahad lepas (23/11/08) tp sy cuma brtugas pd hari Jumaat tu je. And we can choose whther we want to overnight or not. Since i chosed to overnight at the hotel so have to be with them at night too. But of course I was not alone, I was with another 'young' beautiful lecturer too.. ;) My lovely sister~ (sy iktiraf sendiri..dia tak tau la approve ke tak..=P)

So what happen, after the hard work... (haha..mcm la hard work sgt...duk2 je tgk dak2 tu kursus..dlm air-con lg) mlm tu we all plan tuk hangout with 'some friends' <- nama dirahsiakan utk kesejahteraan rmai. Hehe.. Bkn apa...kdg2 tak baik hampakan kwn kn..lgpun skali skala.. Kami menonton mid nite, rancangan yg tak sepatutnya ditonton oleh kami...huhu.. Apakan daya..itu je yg ada..jgn salahkan kami..kami innocent..

Tp..tanpa disangka2 kami telah ketawa dgn bahagianya dlm wayang tu mcm duk dpn tv umah jek! Dh tak hirau dh couple2 len yg turut hadir kt situ..sbb kami bkn couple tp triple.. =P

Oh ya..lupa nk bgtau..cerita yg sungguh memberansangkan tu ialah..................(bunyi drumm~~) Madagascar 2!! Cerita tu mmg menarik smpi terbawa2 keesokan pgnya..hehe..

Esk nya sy tak jaga tp saja balik lewat2..hehe..menikmati kebest-an katil hotel tu.. dgn bermandian di bath tub (kt umah takda suma ni..pkai kipas pusing2 jek..pastu mandi dr baldi wlaupun ada air pancut yg pegang tu..hikhik) (^_^)

Bila pk2 balik..agak budget aa..umah dkat sekangkang kera je dgn hotel tu..tp sibuk nk bermalam kt hotel..nk bawa baju tu pn segan..trpaksa sumbat2 baju dlm beg kecik yg comey..hehe.. Pastu mkn free lak tu..lunch, dinner, supper, breakfast.. Ala..skali skala nk berangan.. (^_~)

Hajat di hati nk mndi kt swimming pool skali tp..student lak rmai..yg pempuan je takpa..ni jejaka2 pn ada..segan i.. Tp swimming pool dia tak best pn..takda raksasa2 jahat atau haiwan2 besar yg tak bergerak kt situ mcm kt Lost World of Tambun.

@))->-- Daa~ --<-((@

2 comments:

pencatat | muti'ah hamid said...

assalammualaikum :)
ni miss diana erk?

Amanda Eltiqaz said...

um...guess who.. ;)

Related Posts with Thumbnails