November 19, 2008

Engagement..again?

Tunang lg!
Masuk kali ni dh 5 org kwn2 sy bertunang. tak termasuk yg cousin n kwn bau2 bacang lg...hehe Knapa suma pakat tunang taun ni haa? knapa ek? Ish...memang la bgus..tp tp..cm tak percaya..by age of 23 yg ada commitment n by next year mereka bakal berkahwin~~~~!!! Waaah...best nyaaaaaa!!! (part mana yg best tu ek? hahahaa ;) )

Rasanya end minggu ni sorang lg kwn sy yg akan bertunang which really unexpected! Btul la dia dh ada bf lama dh..cuma...tak sangka lak seawal ni...minggu ni tau! and dia bgtau sy baru je last few days.

Ni yg jeles tahap maximum nih...isk..isk.. tp takpa..tomorrow never dies.. Long jouney to go~ yeah!

Miza,I really wish i can come to ur engagement but.but..I cant...seriusly cant... (*_*)
Wish u all the best and showers of congratulation! (^_^)

@))->-- Daa~ --<-((@

3 comments:

gajahchan said...

dy, hang bila laks?
majlis pakcek nanti dtg tak?

C@h@Y@ said...

hait... cepat2 la dyana... walimah jgn lupa jemput plak..

miza said...

dy, skrg ni musim mengawan. tu yg ramai tunang thn ni.

yg aku ni plk kes mak bapak masing2 yg tak sabar2. (eleh nk slhkn parents lak. wahahahaha)

Related Posts with Thumbnails