March 4, 2010

Engaged ;)

27hb Feb 2010, Saturday, 12.30pm

Saya dah ada tunang~



Perasaan sangat bersyukur sbb penantian 9 tahun akhirnya barubah dari kawan kepada puteri..lepas ni tunggu jadi permaisuri lak=P

Majlis saya sangat simple sbb ikut permintaan ayah tak nak buat besar-besaran. Jadi jemputan pun cuma family, saudara mara terdekat dan jiran trdekat je.. Minta maaf ya klau ada kawan-kawan yang saya tak dapat nak jemput.. Insyallah klau ada jodoh, kawin nnt dy jemput ^^

Apapun, syukur sangat sebab majlis berjalan lancar, tak hujan dan makanan suma sedaaap! thanks to Pakcik Salehin~

Thanks to Amanina jugak yang sponsor baju.. ;)

Thanks to Armz Collection untuk mekap dan tirai. Klau tanya kat andaman len suma mahal2. Takda yang leh offer pakej simple..tapi andaman ni senang buat negotiation..=P

Thanks untuk family tunang jugak sbb hantaran suma cantik2..hiasan hantaran saya suma saya buat sendiri jadi tu je la hasil yang dapat. Buat reben pun belajar dari majalah.huhu. Tapi betullah kata mak..walaupun tak cantik mana..tapi sangat puas dan excited setiap kali buat hiasan untuk sedulang. En tunang...tu saya buat dengan penuh kasih sayang tau  ^^

Thanks juga pada pembuat kek dan cupcake. Saya takuuuuuut sangat cupkek tu tak sedap, atau macam kek muffin dari keja kawin tu. Yelah..amik kat kedai biasa je kan, pastu tak rasa pun. Mak yang order. Tapi bila ramai kata sedap..so agak lega laa.. =D

p/s: Sampai sekarang masih tak sangka yang kami dah bertunang..haha! Bila teringat zaman kat mrsm dulu..lagilah tak sangka =D






12 comments:

NeeQue ^o^ said...

Dy...congrate!!!!! Dah bertunang akhirnya~ alhamdulillah. Nanti wedding htr kad tau.

f a i z a h 's said...

tahniah...mg sgalanya dipermudahkan...sgala urusan ke jinjang pelamin n berkekalan/dirahmati di dunia n akhirat... pic plssss :D

QASEH said...

congrates ya miss...
kawen nnt layang2kanlah kad wangi tu...
hihiihihii...

Amanda Eltiqaz said...

K Nik: Hehe..tq k nik~ nnt dy bgtau k ;)

Faizah: Tq~ Nnt nak amik tips dari awk skit la..hihi. Pics sedang diusahakan..pc sy tgh problem takleh nak upload gmbr =P

Qaseh: nak yg wangi ke? saya tabur bedak je la eh.. =D

zuraidin said...

congrate n welcome aboard, the milestone just started, but will be followed by bila nak nikah, then, bila nak dapat baby, then, bila baby nak dapat adik, then, bila nak bermenantu, then, all of that crappy stuff.... the questionnaire keep popping up...

cik bunbun said...

hey! tahniah! ;)

moga bahagia selalu

fndrocka said...

alhamdulilah..

tahniah..camni barulah remaja berwawasan..nak jd puteri..nak jadi permaisuri..hoho

Amanda Eltiqaz said...

en zurai: tak sabar nak jawab soalan "bila nak nikah?" tu..hihihih. en zurai amik cuti tau nnt, mesti dtg! =P

cik bunbun: tq~ smoga awk pun dpt pasangan ^^

fendi: hahaha! ni suma wawasan gadis jee.. =P

wanita mustanir said...

Congrats..!!!! =)

H.A.K.E.E.M said...

tahniah!!!

Amanda Eltiqaz said...

Hehe..tq2~

hakeem: awk bila lg? ;)

Nina Aman said...

hehe...awk nmpk cantik la...

Related Posts with Thumbnails