June 29, 2011

Set Bersalin

Actually..berhari2 dok search..apa ek set bersalin yang sesuai untuk ibu bersalin?

Set Bersalin Ibu Halimah
Produk: Jamu Mak Dara
.
Herbanika Bersalin NR
Produk: Nona Roguy

ConfineMum
Produk: Leesa Formula

Set Salindah
Produk: Era Edar

So far orang terbayang yang atas ni je, Jamu Mak Dara, yang lain2 pernah dengar macam Nona Roguy lah, Leesa Formula, Salindah,  la. Itu pun sebab diorang nya produk ala-ala fames la kot. Tapi tak sure la which one terbaik.

Kawan-kawan len blh suggest?

Any suggestion tak ibu2 berpengalaman? - Nad, jamie, Yaqeen?

Bakal2 ibu..agak2 korang pakai apa ek nanti? - aimi, kak nik?



6 comments:

raptorarena said...

saya rasa..semua tu tak perlu..hehe..boleh..? =P

Rai said...

saya ada jual set bersalin.. boleh baca detail kat set bersalin

bagi saya set bersalin bukan wajib. tapi penting untuk penjagaan ibu selepas bersalin. terpulang pada diri masing2.. :D

Nina Aman said...

cepatnye...baru 5 bln kan...selalu mak2 ckp Salindah bagus...ntahla..nona roguy ok tak?ecehhh...i ni...mcm tau je kan... =P

NeeQue ^o^ said...

Set bersalin ek dee? mm..kte pon xtau lg nk pakai ape. xsurvey pon lg. This week dok survey breast pump je..tp hari tu dh wt decision dh, dh gi beli dh pon.muahaha.

Amanda Eltiqaz said...

en raptor:
penting la jugak awk, klau nk cantik..hehe.


rai:
dh view dh, sy ingtkan awk kwn sy, pelik gk rai ada jual set bersalin rupanya rai lain..hehehe. ok, sy akan tgk nnt ^^

Amanda Eltiqaz said...

nina:
hehe. excited lak. brg2 baby len tak beli pn lg.. =P i risau tak comey lpas bersalin nnt..huk huk..



k nik:
wah..ye ke? penting ek kak nik benda tu? dy nk survey gk la..kak nik beli yg cmna..post la..hehe

Related Posts with Thumbnails