June 1, 2010

Friends' Links

------------------------------------------------ # updated #------------------------------------------
Hi! Salam semua~
Demi menggunakan sepenuhnya kemudahan yang disediakan blogger (ehem..ehem) dengan itu saya telah membuat satu page/menu baru untuk semua rakan blogger saya~ (^_^)

Sebelum ni saya listkan semua links kat tepi sidebar under tajuk 'Blogger Friends' pastu sebahagiannya ada dalam 'Follower' area. Tapi susah saya nak keep track blog mana yang pernah saya lawat dan blog mana yang dah link ke blog saya.

Jadi harapnya dengan adanya page ni lebih memudahkan la kot. Bagi sesiapa yang nak exchange link disini boleh letakkan nama dan link blog di ruang comment di bawah. Tapi pastikan awak letak link saya di blog awak juga tau~ (^_^)

Terima kasih kerana mengunjungi~ ^_^





A ~ C

D ~ F
  
G ~ I

J ~ L

M ~ O

P ~ R
  
S ~ U

V ~ Z









    ** kawan officemate, ex-utpian, ex-schoolmate and students suma saya letak kat sidebar kanan ye.. jangan majuk kalau tengok list takda kat sini~  ^_^


    7 comments:

    ❤gadiest ❤ said...

    miss..jgn lupe lawat blog sy jg.. :D
    http://gadieststory.blogspot.com/

    alin said...

    blog akak xdek pun dlm list??huwaaaaaa!!!!majuk2...ekekek .. anyway U R TAGGED dear!!! visit sini ye! http://alinworld.blogspot.com/2010/06/contest-i-join-sile-cakap-saya-comel.html

    Amanda Eltiqaz said...

    gadiest: oh ok thank u for visiting ^^

    k alin: my dear sis, ur blog special..i dh lama listkan kat sidebar..senang nak tau update ;)

    Arisa Mihashi said...

    add link sy..
    http://funkyroxs.blogspot.com/
    name: arisa mihashi.

    amanda said...

    mihashi:
    added. thanks for coming~
    singgah selalu tau ^^

    Fitrihadi.com said...

    thanks letak my link..nanti saya letak your links kat page Blogger World saya.. :)

    pnF~ said...

    waahhh...saye pon adela...hehe..tq2~

    Related Posts with Thumbnails