June 3, 2010

Fotogenik Contest~

.:: Photogenic Contest ::.

Okay..hurm..cmna nak start ek. Saya telah diarahkan ditag oleh Kak Alin untuk buat Photogenic Contest ni dengan sedikit unsur2 kutukan. haha. Takpa. Sebab dia cute saya maafkan. Jadi dengan beberapa perjanjian bertulis seperti di bawah saya cuba laksanakan satu persatu.. ;)

  1. Terbuka kepada semua peringkat umur. <- baby pun leh msuk ^^
  2. Gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !! <- dia kata tau bkn saya
  3. Gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin, nampakkan 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P <-- gmbar saya? ntah la..tgk je la nnt.. (~_~)
  4. Hanya sekeping gmabar sahaja di benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah ..:) <-- dia tak kan join..haha.
  5. Mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY  <-- ni la penganjur contest ni.sila la visit untuk maklumat lanjut.
  6. Sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P] <-- baiklah!
  7. Letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) <-- ok dah letak kat sidebar (bnyak lak syaratnya..huhu..)
  8. Tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer.. <-- so kenala selalu jenguk blog dia ^^

Gambar contoh Cik Izyan 
[ni gambar wajib tayang.hihi]


Setelah mengorek laci dan selongkar semua almari baju..akhirnya saya jumpa satu gmbar yang konon-konon macam fotogenik kot.. =P Okayla daripada takda. huhu.

.:: Gambar sendiri ::.
Tang mana yang fotogenik? Ntah..korang decide la ek.


Orang-orang yang cute yang saya nak ajak join contest ni ialah:


** Hope you all dapat buat ya ^^ **

~~~~~<<((@))>>~~~~~


4 comments:

Nina Aman said...

dy..anda ditag..marila join contest saya..huhu (=

cik bunbun said...

oh bunbun fotogenikkah? hahahaXD tengs tag;)

Wandi said...

nak join leh x.. nak masuk gambor wazif @ azfar..

Amanda Eltiqaz said...

nina: baik!

bunbun: gmbr2 awk cute ^^

wandi: blh2~ blh sgt2.. :D

Related Posts with Thumbnails