June 24, 2010

You Jump I Jump

BUT here..you jump, i capture ;)

Contest from my best friend from high school until now :: miss nina dolce


♣ Cool Jumper Contest ♣

Photographer: Ahmad Lokman

Cerita di sebalik gambar ni:
Gambar ni diambil semasa Kem Motivasi di Kem Kaizen Gunung Pulai, pada 4 Mei 2008 sewaktu aktiviti riadah pada waktu petang.
Semua student saya ni semua dah graduate. Hehe. Diorng memang sporting.
Saya doakan korang berjaya dalam higher education dan career. =)


Syarat-syarat untuk dpat hadiah dari contest ni:
☻Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
☻Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
☻ Be my follower --> Nina Aman
☻Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
☻ 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
☻Tarikh tutup: 4 JULAI 2010


Kawan-kawan yang kena lompat:

Diyana Heart
Nanad
Ms Cloudy
Sarah Smile



Good Luck! =)

10 comments:

mysarah said...

wahh. contest yang best. ok2 nak join :D

diyana's heart said...

amanda... huhu.. camna nak joint ni... perlu lompat2 ek... hahah.... gumuk ni

Amanda said...

sarah:
smoga kali ni dpt luck lg ^^


diyana:
tak syg, letak gmbr org melompat, takpun..apa2 je la yg melompat tp craetive =D

RyuJi said...

hahhaha...pandai sape yang amik gambar ni..menarik gak..

fndrocka said...

bahaya lah lompat2 ni..tak digalakkan.hoho

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

Aku said...

dh follow blog awak.. follow me back, kalau dh, thakns..

Nina Aman said...

amanda..tqvm for joining...hehe..sporting habes budak2 ni..(=

Fitrihadi.com said...

wah canteq gambar.. good luck! heh

Amanda Eltiqaz said...

Ryuji:
ex-student sy yg amik ^^

fendi:
takpa2. xnk lompat duk diam2 =p

Amanda Eltiqaz said...

Aku:
wah..terharu. thanks awk!


nina:
well..tgk siapa lecturer nya =P


fitri:
hehe. thanks =D

Related Posts with Thumbnails