February 7, 2009

New Layout!!

Holaaa~~

How's my new layout?? (^_^)
I've planed to change to new layout since 31 December 2008, new year new layout..but after some time of finding the most suitable layout that cathes my eyes..this is the final.. huish...

Comment are highly welcome~

I have 2 other layouts..waiting for feedback on this new LAYOUT! ;)


So what's NEW??
1 - see my signature below the post? hehehe...
2 - my new cute little girl calendar
3 - my new RSS icon! Love it!
4 - new color~ (now im into RED..dont know y..aiiih...)
5 - and i have 3 column~ (another wish come true!)

10 comments:

nadxoxo said...

wah..ramai tol kawan yg tuka layout pulak. haha. ok kot. cuma font kaler yg lagi gelap better kot dari grey. just my opinion ;)

btw, suka lah calendar n rss tu. comel sangat!

apa kepentingan rss ni ek?

Anonymous said...

huwah~ blog dy semakin menarekk~~ clap3

semakin rajen la singgah ke sini.. hik3

-jij-

Amanda Eltiqaz said...

nad: RSS tu supaya org leh keep in touch dgn post kita tanpa buka blog kita.. Just subscribe dgn RSS tu, so dia blh baca byk blog sesiapa shj dr satu site sj (cnth: google reader) =)

jijah: tq jij!! (^_^)

..:::R A I F A N A:::.. said...

wah...cantik2...tlg update blog sy pulak...!!!

mean machine's said...

layout dh tkar....dh cntik.....huhuhuhu
tp mne chatbox nyer??

H.A.K.E.E.M said...

wah...makin merelit2....haha
lpas ni gigih la mengepost blog2 hari2 ye...huhu

btw, gud job gurl!!!

Amanda Eltiqaz said...

hakeem: harus~~

mean machine: haha..ok2 skrg gk org wat! (tak reti chetting lg dh.. =p)

ima said...

hola...cantik menarik, ur blog mmg da bomb!!

dFadz said...

nice new layout and make sure it tested working well with ie, opera, firefox, safari and chrome. Ada plan gak nak tukar layout, tapi tak decide theme lagi, now tgh sibuk build traffic, right now PR2 and alexa 3mil++. ok happy blogging

Amanda Eltiqaz said...

dFadz: hepi tak hepi sgt la...privacy invaded..hehe

test dgn iE ok, mozilla ok, lelain makhluk pelik tak test lg sbb tak penah guna pn =P.

Sy suggest dia guna 2 browser ni je klau nk buka page sy.. =D

Related Posts with Thumbnails