March 21, 2008

Ada apa dlm laci?

Um..sy di'tag' oleh en azam. Wlaupun taktau apa bnda ni..tp cm best gk kena tag ni =P
Sbb ada byk brg dlm laci jd sy wat 5 items only ek.

Dalam laci pejabat :

  1. clip
  2. stapler
  3. marker pen
  4. puncher
  5. ubat2 (utk emergency..hihi)

Dalam laci di bilik tidur (almari):

  1. bracelets & necklace
  2. pin tudung
  3. presents from azam (^_^)
  4. surat2
  5. kunci keta


Dalam laci di bilik tidur (meja study):

  1. alat tulis
  2. lukisan,kertas kaler2
  3. pencil box yg sgt byk

Dalam laci di dapur :

  1. cuttleries
  2. huhu..suma brg2 dapur la kot..

Dalam handbeg :

  1. purse
  2. handphone
  3. buku kecik & pen
  4. tisu
  5. lipice & compact powder

Dalam wallet :

  1. duit
  2. ic, kad bank, lesen
  3. real reward card (penting ni..hehe)
  4. gmbr ayang, parents n ayu (tak tau nape tp mmg simpan smpi skrg..)
  5. business cards org len

Nama teratas dalam phonebook :

  1. Abg Azzahari (penpal lama)
  2. Abg Lan (abg azam)
  3. Abg Najib (kwn angah)
  4. Active5
  5. Adeq (kwn kt utp)

Nama terakhir dalam phonebook :

  1. * @)-->-- (ayang..)
  2. * Luv Mum
  3. * Luv Dad
  4. * Angah
  5. * Ain
  6. * Achik


Nama speed dial :

  1. xda speed dial (dulu wat tp asik trtekan klau tdur.. >_< )

Souviner yang paling hampir dengan saya :

  1. teddy bear ayang bg
  2. key-chain gmbr (beli spasang dgn ayang)
  3. gelang kaki (dr ayang)
  4. baju (dr ayang)


Stationary berwarna merah yang paling hampir dengan saya :

  1. pen merah (sgt penting skrg..)
  2. marker merah

Kawan yg nak ditag :

  1. Miza
  2. Nad

@))->-- See ya~ --<-((@

3 comments:

nadxoxo said...

ohh awk telah mengetag saye..sy tatau apa sy kene wat jika di tag.. sila tunjuk ajar..

miza said...

woh...apekah? tag ni leh tipu tak? sbb ada benda terlarang aku letak dlm purse aku. (read: dadah)

lol

Amanda Eltiqaz said...

nadxoxo: hurm...sy pn tak pasti tp menurut org yg tlh tag sy tu, awk copy n paste kt blog awk then tulis apa2 yg ptut. cm self-disclosure utk blogger len kot >_<

miza: takleh tipu la miza! sbb kau mmg tak kn menipu..haha! (tgk2..dia dh bgtau pn apa dlm purse dia..adeh...kn suma org dh tau kau ada dadah..aaii...)

Related Posts with Thumbnails