March 12, 2008

~ SPM day ~

Expedisi dari sek ke sek..
Hm..overall perjalanan hari ni agak menarik n mudah, which is beyond expectation.. =D Wlaupun pg tu kami bertolak agak lmbt atas sbb2 trtentu, tp sempat breakfast n aftr that, so lebih kurang kul 1030am kami baru tiba ke sek yg pertama. Tp yg best nya kami dpt habiskn semua sek yg kami kena gi pd kul 1130am! Sbnrnya ia tak la sesusah seperti yg digembar-gemburkan.. Ktorng takut kena halau dr sek sbb kedtgan ktorng ke situ tak dimaklumkan pd pengetua lbh dahulu..tp setiap sek yg ktorng gi suma beri kerjasama yg sgt baik! wlaupun pengetua n gpk takda, tp guru2 n kaunselor yg ada sedia membntu. so mudah la keja kami utk gi sek seterusnya =)

Keputusan SPM..
Hari ni adik sy dpt result spm..hm..blh dikatakan okaylah.. 5A lelain tu ada B & C & D..but not bad la.. ;) Congrats to her~ May her dreams come true..

Sepetang bersama student..
Since tugas promotion tu abis awl, jd sy cadang nk gi ke carefour tuk beli brg keperluan skit, then jmpa lak dgn staff kolej n sorang student kt situ..alang2 jmpa, ktorng pn jln sama2. After beli belah skit, ktorng balik.. Tp ptg tu tetiba ktorng plan utk gi bowling..er..serba slh sbnrnya sbb time tu sy pkai baju kurung.. Last2 sorang student (iza) offer pinjam baju dia sbb dia pn saiz lebih kurang sy je..hehe..

Plan nk gi summit tp summit sgt penuh! mcm ada tournament tp bkn ada pn..rmai sgt n lane pnuh..huhu Patut hari biasa tak mcm tu..mungkin sbb hari ni result kuar, tak len tak bkn mesti dak2 spm tu kuar enjoy dgn kwn2 after amik result.. (Teringat zaman sek dulu..takda pn kuar2 after dpt result..msing2 trus balik umah jmpa parents..tak smpt pn nk kuar enjoy2 dgn kwn ni..hmm..) Since dh pnuh cmtu, ktorng gi bp mall. Ktorng pn men la bowling tu smpi kul 630pm..pastu mkn2 then balik.. For me, i really enjoy that time =) wlaupun SGT penat..tp maybe it was worth it..

After that, adik sy call, dia baru tiba dr jb n kwn dia hntr dia kt bp mall. So sy tunggu smpi dia tiba n singgah umah atuk jap rhat2.. lebih kurang kul 9 tu ktorng smpt singgah ke carefour smula nk beli brg mak psan sblm terus balik ke umah... Huh..letih drive memalam..

Okla..sy nk tdur dulu..daa...
@))->-- See ya~ --<-((@

3 comments:

gajahchan said...

congrats kat adik mu dy, bgs la ada pewaris mu yg akan menjadi tonggak keluarga..jadi tinggal baper lg adik mu yg lom abis belajar di sekolah?

Diana said...

Hello..seronok baca post-post kat blog ko ni..macam baca diari plak..hehe..best2..nak belajar adsense?try ke blog ni,banyak tips dan teknik adsense boleh di pelajari..http://yoursmallshop.blogspot.com

amanda eltiqaz said...

gajahchan: hehe..macih2! tgl sorang lg yg bungsu tu. baru tgktn 2, next year baru nk spm..lmbt tul dia nk besar..tp mak tak nak dia besar.. =D

diana: thanks for ur comment! trharu rasa ada org len baca blog ni (^_^)

Related Posts with Thumbnails