March 16, 2008

Editing Mode

Hi~
Currently im trying to change my blog template, and edit certain links..so be patient k. (~_~)
Sorry for any inconvenient~

@))->-- See ya~ --<-((@

Edited:
Haha..setelah berjam2 meng'edit' layout blakang blog ni..last2 suma tak berkenan..huhu.. Lebih 10 buah template dh try..tak puas hati sungguh..so akhirnya tukar biru je...isk isk.. Kena edit sndri nmpknya..tp dh tak ingt cmna nk wat coding xml ni... =(

Takpa2..skit2 lama2 jd cantik~! (^_^)

7 comments:

Ixora said...

This is my 2nd time visit.. hehe

Baru ada peluang drop komen. Nk tukar template ya? Saya pn baru tukar.. puas godek2 tp taktau nk amik mana satu. Saya amik template dr freebloggertemplate kalau tak silap. Nnt saya check blk. (ni utk blogspot sy,not wordpress)

amanda eltiqaz said...

oh, thanks ixora for dropping by~~! (^_^)

Nnt sy try buka yg tu..tak silap blm buka lg site tu.

puan sri iXora said...

opss.. sy lupa nk masuk blogspot sy! tak check lg mn tempplate sy amik tu ari.. sori!

erm,awk taip je free template.. mesti kuar banyak pnye kt tenet ni.. hehe

cuma leceh skit la nnt nk kene edit link n etc.

btw, have a nice day~! =)

Amanda Eltiqaz said...

thanks!
byk gk yg kuar tp tak reti nk edit2 link ia..kelam kabut lak nmpk page arrangement nye..hehe.. takpa..so far stay dgn ini dulu (^_^)

puan sri iXora said...

Boleh terang tak.. blogger/blogspot ni ada 2 version eh? smlm puas sy try edit code tu semua tp tak jadi la pulak.

Sy br teringat.. dulu ada kotak2 widget ke hape ntah. Skang ni sy tgk takde pn. Ke saya pnye version blog tu jenis lama? konpius laa..

err.. err.. i think it would be nice kalau takde word verification. leceh la nak taip. err.. sori.. just komen.eheh

Amanda Eltiqaz said...

cik ixora:
hm..ia ada satu version je..cuma layout nya tlah di'update kot. dulu kt link sblh setting akan ada link 'template' tp skrg link tu dh ditukar kpd 'layout'. so utk yg baru ni tak slap lg senang nk tmbh widget ke edit html n etc. klau yg lama tu kena edit kt coding.

klau yg lama kt sidebar tu biasa akan cm wordpress ada satu area utk 'previous post' tp klau yg baru takda bnda tu. sy suka yg baru lg sbb snang nk tmbh/edit codes. cuma byk free-template yg kt luar tu tak brapa compatible dgn layout yg baru ni..


err..psal word verification tu rasa sy tak enable pn..ada ek? Nnt sy try check smula ek. Sy pn dlm process explore blog ni..hehe. Tq~

puan sri iXora said...

"dulu kt link sblh setting akan ada link 'template' tp skrg link tu dh ditukar kpd 'layout'. so utk yg baru ni tak slap lg senang nk tmbh widget ke edit html n etc. klau yg lama tu kena edit kt coding."

hah,baru saya tau knp.. sbb saya pnya still 'template' lg la bkn 'layout'. kalau sy upgrade, takbleh pakai template selain yg dia kasi. susah la nk edit code2 tu semua.

thanks sbb clearkan kemusykilan sy ni. =)

Related Posts with Thumbnails